2025-11-10 11:45
Plantebaseret kost – hvorfor og hvordan?
Der tales meget om, at vi bør spise mere ”plantebaseredet mad” og skære ned på forbruget af kød og mejeriprodukter.
Men hvorfor er det en god ide/nødvendigt? Og kan man gøre det, så det både bliver nemt, rimeligt billigt og ikke mindst sundt og velsmagende?
Søren Mark Jensen og hans kone Lotte Thomsen har spist plantebaseret mad de sidste 9 år. Søren vil fortælle om, hvorfor det er en god idé at spise mere plantebaseret. Han er biolog, formand for Hillerød Kommunes Klimaråd og som fagperson tilknyttet tænketanken CONCITOs arbejde med Fremtidens Fødevarer”. Lotte er tidligere folkeskolelærer og efterhånden noget af en ekspert.
Lotte og Søren har foreslået at producere og medbringe smagsprøver og opskrifter, så vi kan blive inspireret.

Grønnegade Centret
Grønnegade 15, 3400 Hillerød
